Vervanging

 

 

Vervanging

 

Terug

 

Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is het doek van uw zonnescherm aan vervanging toe?

 

In veel gevallen ziet een zonwering er weer als nieuw uit door het doek te vervangen. Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of gewoon een ander dessin wilt, kunt u uw zonweringdoek vervangen. Pieperzonwering kan dit voor u regelen. Door deze renovatie is uw zonwering weer als nieuw!

 

Elk type zonwering komt in aanmerking voor vervanging. Zo kunt u uw markies herbekleden, maar ook voor uw terrasscherm, uitvalscherm of screen is vervanging mogelijk. U verlengt hierdoor de levensduur van uw zonwering.

 

Bij Pieperzonwering kunt u een nieuw doek kiezen uit honderden verschillende exclusieve en trendy doekdessins. Zo sluit uw zonwering of markies qua kleur en uitstraling weer perfect aan bij uw interieur.

 

Het vervangen van het zonweringdoek gebeurt gewoon bij u aan de gevel, het oude doek wordt verwijderd en door ons afgevoerd. Het garnituur wordt gereinigd en de lopende delen worden opnieuw gesmeerd. Na plaatsing van het nieuwe doek wordt de bediening opnieuw afgesteld en is uw zonwering weer klaar voor gebruik in alle seizoenen.